کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان چه ویژگی‌هایی دارد؟

7/خرداد/1402 وبلاگ
بدون دیدگاه

یک کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان باید اندازه و وزنی متناسب با دانش‌آموز داشته باشد؛ در غیر این صورت، غیراستاندارد خواهد بود و از آنجا که دانش‌آموز در سن رشد قرار دارد، حمل هر روزه این کوله‌پشتی غیراستاندارد می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری برای او در پی داشته باشد. در این مطلب، از مشخصات و معیارهایی برای شما خواهیم گفت که یک کوله‌پشتی استاندارد باید داشته باشد.
کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان چه معیارهایی دارد؟
حفظ سلامت دانش‌آموزان و راحتی آنها در هنگام حمل کوله‌پشتی دو مورد مهم هستند که لزوم استاندارد بودن کوله‌پشتی را نشان می‌دهند. اغلب والدین نگران سنگینی کوله‌پشتی فرزندشان هستند و همیشه به‌دنبال خرید یک کوله‌پشتی مناسب و استاندارد هستند. بیایید با معیارهای یک کوله پشتی استاندارد بیشتر آشنا شویم.
دو مشخصه مهم کوله پشتی استاندارد برای دانش آموزان
۱. وزن کوله پشتی
دستورالعمل کلی متخصصان این است که کودکان بیش از ۱۵ درصد از وزن بدن خود را حمل نکنند. به عبارتی، این مقدار معادل ۳٫۵ تا ۵ کیلوگرم برای یک دانش‌آموز دوره ابتدایی است. کوله‌پشتی‌های سنگین که وزن‌شان بیش از ۳۰ درصد از وزن بدن دانش‌آموز است، می‌توانند تأثیرات نامطلوبی بر روی کودک داشته باشند. حمل مداوم یک کوله‌پشتی سنگین می‌تواند باعث وضعیت بدنی ضعیف و بروز عادات نامناسب در هنگام راه رفتن کودک شود. این شرایط به‌تدریج می‌تواند خطر گردن‌درد و کمردرد را در کودک افزایش بدهد.

۲. سبک کیف مدرسه
کیف‌های مدرسه به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند:

کیف‌های دوبند (کوله‌پشتی)؛
کیف‌های تک‌بند (کیف‌های دوشی).
به‌نسبت توانایی دانش‌آموز در حمل وزن کیف مدرسه و عادت کردن به آن، این دو حالت استاندارد محسوب می‌شوند و اصولا ضرری به بدن تحمیل نمی‌کنند:

تا ۲۰ درصد از وزن بدن در کوله‌پشتی‌ها (حمل کیف مدرسه با هر دو شانه)؛
تا ۱۰ درصد از وزن بدن در کیف‌های دوشی (حمل کیف مدرسه با یک شانه).
تحمل باری بیشتر از میزان توصیه‌شده بر روی یک شانه، نیروهای نامتعادلی را بر ستون فقرات و بدن کودکی که هنوز در حال رشد است، اعمال می‌کند. تحمل تمام وزن کوله‌پشتی روی یک شانه می‌تواند باعث فشار بر روی ستون فقرات و درد عضلانی شود.

کوله پشتی دوبند، برای پخش وزن بر روی هر دو شانه طراحی شده است. با این حال، هنگامی که کودک تلاش می‌کند که کوله‌پشتی را بلند کند و هر دو بند آن را روی شانه بیندازد، این کار اغلب منجر به پیچ‌خوردگی ستون فقرات می‌شود. روی دوش انداختن و درآوردن مداوم کوله‌پشتی نیز ممکن است باعث ایجاد خستگی و فشار به ماهیچه‌ها شود، به‌ویژه هنگامی که کوله‌پشتی سنگین است.

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها